Een Berg trampoline kopen!

Welk kind springt er nu géén gat in de lucht als ‘ie een trampoline krijgt. Heerlijk uit de bol gaan én terwijl de conditie aanscherpen: een trampoline is niet alleen leuk maar ook gezond.

Ongevallen hoef je niet te vrezen, want met het merk Berg bieden we u het toonbeeld van veiligheid. Dit topmerk staat niet enkel voor veilige kwaliteit, de trampolines zien er ook nog ‘ns erg stijlvol uit. Hierdoor ogen ze mooi in élke tuin.

Wie een trampoline wil kopen, zit hier dus gebeiteld. Ook toebehoren als afdekhoezen, trapjes en een veiligheidsnet bieden we te koop aan. 

BERG Trampolines

Kies je voor een BERG trampoline, dan kies je voor een trampoline van topkwaliteit. Daarnaast is een BERG trampoline ontzettend veilig. BERG heeft een uitgebreide selectie trampolines. Zo kun je kiezen uit verschillende diameters en verschillende kleuren. Kies je voor een inground trampoline, dan graaf je de trampoline in je tuin in. Uiteraard helpt BERG je bij het ingraven door een uitgebreide handleiding mee te leveren.

Voor elk budget is er een BERG trampoline. Hoe hoger de prijs, hoe comfortabeler de BERG trampoline springt en hoe langer deze mee gaat. Uiteraard is elke trampoline ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en er zo lang mogelijk plezier van te beleven. Kies je de BERG Talent trampoline, dan kies je voor een echte BERG tegen een lage prijs. Een prima trampoline, met een prima springcomfort. De BERG Favorit trampoline is er in grotere diameters en deze springt iets fijner. Voor de optimale prijs-kwaliteit verhouding kies je voor de BERG Champion trampoline, waarin de speciaal ontworpen TwinSpring Gold veer verwerkt zit. Dit is een absolute aanrader, je springt soepel en kunt zo uren achter elkaar plezier beleven. Tot slot is er ook de BERG Elite+ trampoline. Deze trampoline is het neusje van de zalm. Met een extra dikke beschermrand en soepele Twinspring Gold veren staat deze luxe trampoline garant voor jarenlang plezier voor jong en oud.

Voor welke BERG trampoline ga jij?

(Amusement Rent & Sale bvba behoudt zich het absolute recht om wijzigingen aan te brengen aan de producten/prijzen beschreven en/of afgebeeld op deze website (wijzigingen, foutmeldingen, prijsstijgingen) Prijs-, model-, maat en kleurwijzigingen voorbehouden. Zetfouten voorbehouden)